Ervaringen

Anita:
Lees verder
“Ik ben al jaren patiënt bij Gabriëlle, vanaf dat zij begon ben ik haar overal gevolgd. Mede omdat zij zoveel kennis van zaken heeft, mij altijd weer verrast met nieuwe tips over de juiste mondhygiëne. Zij staat voorvakkundigheid die ik vanwege mijn diabetes heel goed kan gebruiken.“
Bastiaan:
Lees verder
”Is een keer bij een andere mondhygiënist geweest dan die bij mijn tandarts. Wat een verademing iemand die passie heeft voor het werk. weet waar ze over praat. En mee gaat met de tijd met een mooi apparaat wat je mond mooi schoonmaakt en pijnloos. Tevens liet ze zien aan de hand van een spoeling waar het plak op mijn tanden zat en waar ik beter mijn best moet doen.”
Brigitte:
Lees verder
”Een mondhygiëniste die weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Professionele en pijnvrije behandeling. Fijn persoon in de omgang. Zeker een aanrader om naar haar te gaan.
Gabriëlle, bedankt en tot de volgende keer ;-).“
Maarten:
Lees verder
“Van het maken van de afspraak en de ontvangst tot aan de behandeling is de werkwijze van en de omgang met deze mondhygiëniste zeer prettig en professioneel.
Daarbij was de behandeling geheel pijnvrij. Een aanrader!”
Hetty:
Lees verder
“Prima mondhygiëniste. Ze legt alles duidelijk uit en komt professioneel over. Helaas was het niet geheel pijnloos. De tandarts had al een gaatje in een kies vastgesteld. Dit wordt binnenkort gerepareerd. Uitgerekend bij deze kies deed het pijn (waarschijnlijk dus veroorzaakt door het gaatje). Vandaar geen 5 sterren.”
Jitka:
Lees verder
”Jarenlang durfde ik niet naar de mondhygiëniste nadat ik er ooit in tranen was weggelopen. Herken je deze ervaring, dan ben je bij Gabrielle aan het juiste adres. “
Marieke:
Lees verder
”Een mondhygiëniste die weet waar ze over praat. Geeft een vertrouwd gevoel denkt met je mee en geeft tips!! Ik ben niet meer bang of zenuwachtig en geeft ook handige en fijne tips! Mijn klachten zijn zoveel minder tot bijna weg!!
Ik ga 1 keer in de 3 maanden en zie zoveel vooruitgang! Ik raad het zeker aan!!.“
Joke:
Lees verder
”Het is fijn met Gabriëlle Beens te werken. Ze is to-the-point, zegt waar het op staat en zeer kundig.
Ik beveel haar zeker aan!“
Henk:
Lees verder
”Al jaren klant (patiënt) bij deze vakkundige mondhygiëniste. Naast de expertise ook altijd een aangenaam bezoek waarbij de kosten niet opwegen tegen het frisse gevoel waarbij je de praktijk weer verlaat. Aanrader dus!”
Gerard:
Lees verder
”Al bijna tien jaar cliënt en kan ik aan iedereen aanbevelen deze attente en deskundige mondhygiëniste.
Altijd een prettige en - ook niet onbelangrijk - pijnloze behandeling gehad.“