Jouw mond is goud waard

Je eerste bezoek aan Meesters in Mondzorg, wat kan je verwachten?

De eerste afspraak is altijd een intake. Deze afspraak duurt doorgaans 30-45  minuten. Tijdens deze eerste afspraak krijg je vooral veel informatie. We maken kennis met elkaar, ik kijk of en hoe ik je kan helpen, we nemen een medische vragenlijst af, ik stel je daarnaast nog een paar aanvullende vragen over je algehele en mondgezondheid (want ik behandel geen tanden maar mensen) en we doen een mondonderzoek. Dit is belangrijk om er zeker van te zijn dat je de juiste, noodzakelijke behandeling krijgt en om  een goed, voor jou passend behandelplan op te stellen.  Trek hier dus de tijd voor uit! 

Het mondonderzoek is belangrijk omdat ik je daarna kan vertellen: hoe het met je (mond)gezondheid gaat, wat de geadviseerde behandeling is en wat daarvan de kosten zijn.  Je hoort dus vooraf wat de kosten van een behandeling zijn zodat je, desgewenst, bij je zorgverzekeraar kan navragen of eea voor vergoeding in aanmerking komt.  

 

Gerard:
Lees verder
”Al bijna tien jaar cliënt en kan ik aan iedereen aanbevelen deze attente en deskundige mondhygiëniste. Altijd een prettige en - ook niet onbelangrijk - pijnloze behandeling gehad.“

Wil jij dit ook?

Maak dan nu een afspraak voor een consult. Tijdens deze afspraak doe ik een mondonderzoek en bespreek ik samen met jou wat de bevindingen zijn en wat er gedaan kan worden om jouw mond weer in topconditie te krijgen. No strings attached.


Besluit je om hierna toch geen behandeling te doen, geen probleem. Bij mij hoeft niets. Ik kan je alleen adviseren en uitleggen wat voor resultaat je kan verwachten van een behandeling, wat de kosten zijn en wat het risico is van niet behandelen.  Jij beslist of je wel of geen behandeling wil.


Op deze manier weet je altijd van te voren waar je aan toe bent, wat een behandeling inhoudt en wat de kosten zijn. Hiermee worden onvoorziene behandelingen en dito kosten voorkomen.


Het resultaat van een bezoek aan mijn praktijk is een gezonde mond in topconditie en een mooie stralende lach. Mits je mijn adviezen opvolgt natuurlijk 😉


Wil jij ook een gezonde mond en een stralende lach? Wil je nu eindelijk eens blijvend van dat tandsteen af  of gewoon een schone, frisse mond? Maak dan nu een afspraak bij dé mondhygiënistenpraktijk van Houten en omstreken.

Maak meteen een afspraak voor een eerste consult

Of je belt meteen door op deze knop te klikken:

Maak meteen een afspraak voor een eerste consult

Of je belt meteen door op deze knop te klikken: