Kennis, advies, communicatie, behandeling & begeleding

 

Meesters in Mondzorg® is naast een reguliere mondhygiënistepraktijk, een kennis-, communicatie en adviesbureau dat een vertaalslag maakt van de wetenschap naar begrijpelijk Nederlands. Hiermee maak ik de mondzorg voor iedereen begrijpelijk en is het voor iedereen mogelijk om een gezonde mond te hebben.

Ik bied diverse trainingen en workshops aan gericht op het gezonder krijgen van de mond.   Mijn basis is altijd de wetenschap, aangevuld met mijn jarenlange ervaring en (master)opleiding.  

Wat ik doe

Ik geef (online)trainingen over de mondzorg aan particulieren en ik begeleid en behandel particulieren om hun mond zo gezond mogelijk te laten zijn.

Er zijn veel mondverzorgingsproducten te koop en er zijn veel tegenstrijdige adviezen. Daardoor kan het onoverzichtelijk worden: wat is nou het beste product of advies,  wat zegt de wetenschap en is dat dan ook passend voor jouw mond? 

Een gezonde mond is voor iedereen haalbaar, maar dan moet je wel weten hoe. Daar help ik mee.

Kun jij wel wat hulp gebruiken?  Kijk dan in het submenu hierboven voor meer informatie over de trainingen die ik aanbied.

Maak meteen een afspraak voor een eerste consult

Maak meteen een afspraak voor een eerste consult